Financiën 

Momenteel hebben wij €56.657 opgehaald op onze spaarpagina, dit is 102,33% van het eerste spaardoel (€55.366). Iedereen heel erg bedankt voor al jullie steun! Maar we blijven doorgaan met sparen. Het geld wordt opgehaald op verschillende manieren. Een groot gedeelte van de inkomsten zijn actieve inkomsten, dit betekent dat wij als groep spaaracties organiseren waar we geld mee ophalen. Voorbeelden hiervan zijn een sponsorloop, auto's en ramen wassen, koken, tuinieren, muziekavonden enz. Het andere deel zijn passieve inkomsten, dit zijn vrijwillige giften die over een langere periode gedaan worden die niet specifiek gebonden zijn aan een activiteit. Denk bijvoorbeeld aan collectes in de kerk of mensen die direct op de spaarpagina doneren.

Alle inkomsten komen op de spaarpagina terecht. De meest directe manier om ons project te steunen is daarom ook met een donatie op onze spaarpagina. Hieronder staat uitgelegd hoe dat moet:

Stap 1: Ga naar onze spaarpagina via: https://ikdoemee.lst.nl/2022-kash-kenia-project/

Stap 2: Scrol naar onder om onze deelnemers te zien, en klik op de deelnemer op wie u wilt doneren. Wilt u op de hele groep doneren? Dat kan! Uw bedrag wordt dan verdeeld over alle 16 deelnemers, ga dan door naar stap 6. 

Stap 3: U bent nu op de pagina van een deelnemer. Klik op de knop 'Steun mij' om te doneren.

Stap 4: Kies het bedrag wat u wilt doneren en klik op 'Doneer'. Het opgeven van een naam, e-mailadres en een boodschap is optioneel.

Stap 5: Betaal met iDEAL via uw eigen bank.

Stap 6: U wilt op de hele groep doneren! Ga terug naar https://ikdoemee.lst.nl/2022-kash-kenia-project/ en klik op 'Steun ons'. Betaal vervolgens zoals omschreven in Stap 4 & 5.