Evenementen

31 december 2023: Oliebollenactie

Op oudjaarsdag kunt u uw bestelling ophalen bij de Bethlehemkerk (Sperwerstraat 2, Helmond) in de Kaulenzaal (zij-ingang Valkstraat). Ophalen kan alleen tussen 12.00u en 15.00u.

Lees meer »

17 september 2023: Markt in Nuenen

Zondag 17 september staan we in samenwerking met stichting Kadowinja op de wereldmarkt in Nuenen! Deze markt is open voor bezoekers van 13.00u tot 17.00u en zal plaatsvinden in Park Nuenen. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel en naast het brede aanbod van artikelen zijn er ook lekkere hapjes en drankjes. Deze middag is een ultieme mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en om kennis te maken met alle goede doelen die actief betrokken zijn bij ontwikkelingsprojecten in de wereld. We gaan er samen een gezellige dag van maken! Komt u ook?

Lees meer »

13 mei 2023: Plantjesmarkt

De jongerengroepen van KASH en de Damiaan Parochie organiseren op zaterdag 13 mei een plantjesmarkt in de pastorietuin van de Sint-Trudokerk in Stiphout (Dorpstraat 34). Tussen 13.00u en 17.00u bent u van harte welkom in de tuin, die tijdelijk omgedoopt wordt tot de ‘Tuin van Verbinding’. Tijdens deze middag kunt u allerlei planten aantreffen, denk aan bieslook, peterselie, tijm, aardbeien, munt en meer! We maken er samen een gezellige dag van en er zal uiteraard ook koffie en thee geschonken worden. Alle opbrengsten van deze actie zijn bestemd voor het goede doel.   

Lees meer »

8 april 2023: Paaslunch

Vanwege een succesvolle vorige editie organiseert KASH dit jaar wederom een Paaslunch. U bent van harte welkom in de Bethlehemkerk op zaterdag 8 april tussen 12.00u en 14.00u! De kosten bedragen 17,50 EUR en is volledig bestemd voor het goede doel.

Lees meer »