Ons team

Bart Huckriede

Ik geloof in tastbare resultaten van vonk-spetterende energie die vrijkomt als een gezamenlijke droom werkelijkheid wordt. Doet u daarom mee met uw gift om kinderen van de APDK kliniek in Kenia Mombasa een therapeutisch zwembad te geven en de kliniek zonnecollectoren? We werken keihard hier en in Kenia om dit voor elkaar te krijgen en tegelijk allerlei mooie contacten te leggen. Samen met Hij, die onder mensen woont en vooral via mensen werkt.

Allard Venema

Ik vind het mooi om mijn steentje te kunnen bijdragen in Kenia. Daarnaast biedt dit een mooie kans om te verbinden. Lichtpuntjes: soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft niet te zoeken , je kunt het ook zijn.

Daan van den Einden

Het is mijn passie om te reizen en ik wil graag meer van de wereld zien. En het is helemaal geweldig om tegelijkertijd aan anderen steun en hulp te verlenen.

Jinke Venema

Kleine veranderingen, kunnen een groot verschil maken en daarom wil ik een steentje bijdragen.

Kim van Schoonderwalt

Ik vind het super leuk om mensen te helpen. Daarbij geniet ik ervan om nieuwe mensen en culturen te leren kennen. Vroeger droomde ik ervan om ooit vrijwilligerswerk in Kenia te gaan doen en ik kan niet wachten tot deze droom werkelijkheid wordt!

Lisa Smets

Zelf actie ondernemen en zorgen voor zoveel mogelijk glimlachen onder de kinderen! Met als gevolg een leerzame ervaring rijker. Het gras is groener daar waar je het water geeft!

Nienke de Kok

Ik behandel een ander zoals ik zelf behandeld wil worden, niemand is minder dan een ander.

Tessa van Litsenburg

"Één keer proberen kan iedereen, maar als je volhoud ben je pas echt sterk."

Cathy Erbrink

Wie goed doet goed ontmoet. Ik ben al meerdere keren naar de kinderrevalidatiekliniek geweest en heb het in mijn hart gesloten. Ik heb met eigen ogen gezien wat de mogelijkheden zijn en daar een steentje aan bij dragen is iets waar ik met de volle 100% voor ga.

Aline Kuik

Als we elkaar helpen, gaat alles beter. Wees het voorbeeld voor anderen en zij zullen volgen. Liefde, vriendelijkheid en zorgzaamheid kosten niets.

Elise van der Zanden

Ik hou ervan om mensen te helpen en nieuwe dingen te leren, dit wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Kadogo Nyawade

Ik ben de oprichter van Stichting Kadowinja en het was altijd mijn wens om jongeren een andere kant van de wereld te laten zien. Toen ik in 2015 via volunteer services overseas (VSO) bij women challanged to challenge vrijwilligers werk verrichte was ik in contact gekomen met APDK. Toen ik van dit project hoorde besloot ik direct mee te gaan doen en met name met al de acties om geld op te halen. Het verschil maken voor een andere is mijn kracht.

Lieve van Bommel

Ik vind het belangrijk om te denken aan mijn medemens. Ook al kan ik niet iedereen helpen, ik kan altijd wel iemand helpen!

Martijn Vlemmings

Ik vind het heel goed en belangrijk om andere mensen te helpen. Daarnaast is het een mooie levenservaring om samen met leeftijdsgenoten op werkvakantie te gaan.

Sabine van Bommel

Als ik een steentje bij kan dragen aan het verbeteren van de zorg in Kenia, doe ik dat graag!

Thomas Daniëls

De wereld ontdekken en tegelijkertijd iets betekenen voor de mensen daar. Nieuwsgierig naar het onbekende, naar een plek waar ik nog nooit ben geweest. Omkijken naar een ander, ook naar een onbekende.