Woensdag 17 augustus

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 03:31

Helmond

Vandaag is het dan eindelijk zover, we gaan naar Kenia! Vanmorgen om 9:30 zijn we vertrokken uit Helmond. Vanuit Düsseldorf vliegen we dan eerst naar Istanbul. Van Istanbul gaan we naar Nairobi en via Nairobi naar Mombasa. Het wordt een erg lange en drukke dag, we zullen namelijk pas morgen aankomen in Kenia...

Düsseldorf 

We waren om 11:00 aangekomen op Düsseldorf Airport. Dat bleek te vroeg te zijn aangezien we pas iets voor 12:00 onze koffers af konden geven bij de balie. Daarna konden we zonder problemen voorbij de security gaan. Het echte probleem kwam daarna pas toen de gate maar niet open ging. Vlucht (TK1526) vertraagd met anderhalf uur... Als dat maar goed gaat in Istanbul.

Istanbul

Na een vlucht van ongeveer 3 uur kwam het vliegtuig om 20:23 Turkse tijd aan in Istanbul. Onze volgende vlucht naar Nairobi vertrekt volgens het vluchtschema al om 20:40 en heeft geen vertraging! Een snelle Google search in het vliegtuig geeft aan dat we naar gate D4 moesten gaan. Dus goed op elkaar letten en eropaf rennen. Gelukkig had het vliegveld personeel goed door dat we een overstap moesten hebben en lieten ze ons via een andere route direct naar gate D4 gaan. De gate wachtte netjes op ons en we waren de laatste die aan boord gingen. Tijdens het typen van deze zin stijgt het vliegtuig op om 21:10. We zetten koers naar Nairobi!

Wat er vanaf Nairobi gebeurde leest u in onze volgende reis update!

Groetjes namens het hele team,

Allard
Website beheerder

Reactie plaatsen

Reacties

Karin Coppens
2 jaar geleden

Wat zal dat een stress geweest zijn. Fijn dat jullie de vlucht naar Nairobi gehaald hebben. Altijd spannend zo
‘n vertraging als je een overstap moet maken op een vliegveld. Ik wens jullie een hele fijne tijd toe en veel succes.