Vrijdag 26 augustus

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 14:58

Vanmorgen werden we om 6:45 door drie busjes opgehaald bij Bombolulu. Het safari weekend is officieel van start gegaan! Het eerste park dat we gaan bezoeken heet Tsavo East. Na een paar uur gereden te hebben gingen we om 10:30 door de poort van het park. Al snel waren de eerste olifanten al te zien! Daarna volgde er nog veel meer dieren.

De game drive duurde een paar uur, daarna was alweer het tijd voor lunch. De groep kwam aan op de eerste verblijfplaats: Sentrim Tsavo. Daar werden de kamers verdeeld en de gezamenlijke lunch volgde daarna. Vervolgens kreeg iedereen tot 16:00 de tijd om zich te vermaken. Sommigen gingen uitrusten op de eigen kamer en sommigen namen een duik in het zwembad. De volgende game drive was van 16:00 tot 18:00. Het was ongelooflijk wat we allemaal op de eerste dag al zagen. Toen we om 18:00 de cheetah gespot hadden, besloten we om terug te keren. 

Tijdens de terugrit naar Sentrim Tsavo werd het langzaam donker. Bij aankomst konden we al snel avondeten en deze geweldige dag afsluiten! Er werden zelfs mini pizza's gemaakt.

Er valt veel meer te vertellen maar het moge duidelijk zijn dat foto's bij een dag als deze veel meer zeggen. Wat bijzonder om deze ervaring met elkaar te delen! Iedere deelnemer stond breed lachend te genieten vandaag, als groepsleider vond ik (Allard) dat erg leuk om te zien. Ik hoop dat we morgen ook een leuke dag gaan beleven samen.

 

Groetjes namens het hele team,

 

Allard

Website beheerder 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.