Zondag 21 augustus

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 21:56

We hebben deze dag vooral veel ontspannen en uitgerust, dus het verslag van vandaag is wat aan de korte kant. 

Kerkdienst 

Het is zondag, dus we zaten deze morgen om 9:30 braaf in de kerk. De kerkzaal was groot en best modern. Zo waren er twee camera's om de dienst te live streamen, een beamer en een band met geluidsinstallatie. De dienst begon met erg swingende muziek en eindigde met een lange preek. Na twee uur in de kerk te hebben gezeten was de koek wel op. We besloten om naar het slagtanden monument te gaan van Mombasa waar we een paar foto's hebben gemaakt. Vervolgens brachten we een bezoek aan de beautyshop van onze gids voordat we weer terugkeerden naar Bombolulu voor de lunch.

Verrassing op het programma 

In Bombolulu hebben we gezamenlijk geluncht en daar kon de leiding eindelijk de verrassing verklappen: we gaan met z'n allen deze middag naar het strand! Iedereen dus de badkleding mee en in de busjes.

 

Het strand was heel mooi en het zeewater was erg aangenaam. Bijna iedereen heeft een duik genomen, zelfs een van onze chauffeurs is meegegaan in de zee. Deze activiteit was ideaal om het hoofd even leeg te maken en te ontspannen. We mogen dus zeker spreken van een geslaagde middag!

Toen iedereen weer was opgedroogd was het tijd om terug te gaan naar Bombolulu voor het avondeten. Vlak voor het avondeten heeft iedereen aan tafel nog een bijzondere ervaring gedeeld. Ook belangrijk om dit soort gezamenlijke momenten te blijven doen, zodat we elkaar leren begrijpen en omdat praten helpt voor ieders persoonlijk proces. Je leert namelijk enorm veel hier in korte tijd. We hebben weer genoeg stof tot nadenken in ieder geval!

 

Groetjes namens het hele team,

 

Allard

Website beheerder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.